Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013

Κοζάνη:Βοήθεια με γατάκιαΑρχικά, να ζητήσω συγγνώμη από τυχόν, άτομα/σωματεία που με πήραν τηλέφωνο για να φωτογραφίσω ζωάκια τους και δε μπόρεσα να πάω.Όπως είπα σε εκείνους και τώρα λέω και μέσω του blog (ώστε να μην δημιουργηθεί η εντύπωση πως η αδράνειά μου,γίνεται επί σκοπού) χάλασε η φωτογραφική μου μηχανή πριν από κάποιους μήνες με αποτέλεσμα να μη μπορώ να πλέον να φωτογραφίζω τα αδεσποτάκια. Ελπίζω μέσα στο Νοέμβρη να την έχω πάλι έτοιμη, ώστε να βγάλω όποια μοντελοζωάκια με περιμένουν.

Επί του θέματος: Πριν από 6 μήνες έβαλα μια ανάρτηση όπου έψαχνα σπιτάκι για 3 γατάκια . Δυστυχώς, μόνο ένα εξ'αυτών βρήκε σπίτι(το αρσενικό). Τώρα 6 μήνες μετά κάνω πάλι μία παράκλιση,ώστε αν υπάρχει κάποιος στην Κοζάνη (ή στη Θεσσαλονίκη έστω) που μπορεί να βοηθήσει στη στείρωσή τους (4 θυλικά) να επικοινωνήσει μαζί μου στο petographergr@gmail.com Επίσης στο ίδιο email επικοινωνεί, οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να υιοθετήσει κάποιο από τα γατάκια.
Τα γατάκια ήταν/είναι αδέσποτα και τα φροντίζει η γιαγιά μου, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο οικονομικά ούτε να στειρώσεις , ούτε να μεγαλώσεις 4 γάτες(+ ό,τι άλλα ζώα έχουμε).
Στην περίπτωση που δε μπορείτε να βοηθήσετε ούτε με τη στείρωση ούτε με την υιοθεσία, βοηθήστε έστω προωθώντας!


Το Παρδαλόγατο(δεν έχουν ονόματα οπότε ας τα ξεχωρίσουμε έτσι)


 Το Πιτσιρίκι(μπορείτε να το καμαρώσετε και εδώ)
 Το ΜαυρούλιΗ Μαμά Γάτα                                    Ευχαριστώ τον vagosmout που μου δάνεισε τη φωτογραφική του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου